Wednesday, September 17, 2014

It's 2014!!
Kawww....lama giler tak ber blog.
Last posting was in 2011.
Too many things happened in between those years.
But recent one was.... Yeayyyy!! I have another baby!
Aku sangkakan Ungku Zarith Adeline la yang bongsu tapi rezeki Allah...
Lahir Ungku Ahmad Aqeel....putera terchenta!!
Born on 16th July 2014. Premature baby....
Sepatutnya 23rd September baru lahir....cepat sgt nak keluar!
nak sambut Aidil Fitri dgn mommy and daddy...hahahaha
But...he is still in the hospital.
Masih belum balik rumah since birth.
Hari nih dah hari ke 64 Aqeel di ward.
Saban hari mommy ke hospital utk bonding and breastfeed kan Aqeel.
Mommy berdoa agar Aqeel dpt balik ke rumah sebelum Aidil Adha. Aaamiin!

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

 

Made by Lena