Sunday, March 15, 2009

Satay Party @ Mak Charlie's....

video

Normally.... I do not do internet during my weekends... Saturdays & Sundays and Public Holidays. Internet is off limit. Bukan hapa... line x clear. Lagipun... that days are for family and to update tugasan surirumah for Mondays till Fridays yang terkumpul.... everything has to be settled during those 2 days in every weekends.

But since yesterday... umah dah kemas. I have done the laundry. X dapat nak lipat or gosok coz masih lembab since asyik hujan memanjang. So... today... me, Joey, Adeline & Amirul... we all pi jenjalan to Plaza Angsana.


Joey... my driver... haku..jadi mem besar jer sebelah dia...muahahahah

Apa daa... haku nak pi kedai jap pun nak posing gak ker???...... saja jer nak tunjuk..
ini lah dia mem besar tadi tuh...hihihihih

Adeline.... adoi la.. x tinggal bag Little Pony dia tuh... heret la ke hulu kehilir.... hampeh!

Dapat basikal... Adeline x ingat dunia.... bag heret dia pun dia lupa....muahahahahah

After that... we all stranded at Mak Charlie's place coz ada satay party!!!!...yeay!!!.... sambil depa dok bersembang @ mengumpat... haku pun menggunakan kesempatan untuk update blog haku nih.... melawat rumah & kedai.... and also mencicak di kedai Ana kejap. Banyak betul barang baru!!!!..... malas nak berborak.... bertenet lagi syiokkkk!!!!





Satay yang sedang dibakar....



Menggoda sungguh satay ini... hermmm...yummy!!!

Tapi x leh ler lama sangat pasal...hihihihihi.. orang punya lappy!!!.. karang bising pulak. Tapi tulah.... kat umah Mak Charlie nih dah macam restoran Aliff... pakai WiFi tuh!!!!! Caya sey!!!!.... nanti nak suruh Abg Fadhil buatkan utk umah haku jugak laa.. so that haku pun leh buat ala2 WiFi restoran umah haku tuh...hihihihihi.... jadi dalam jamban pun leh bertenet...muahahahahahahah...x der lah melepas IWI kat kedai Ana tuh.... walaupun sambil melepas....wakakakakakakaka

Beriyani babe!!!!.. Nasib baik haku dah kenyang makan satay.. kalau x... ngadap jugak 2, 3 pinggan.... muahahahahha

Laki haku... Joey.... tetap meneruskan perjuangan santap dia... walaupun dah berlidi-lidi satay masuk perut dia tuh.

Adeline.. our little Kak Nam.... concentrate nampak minum air tuh.. sempat jeling camera lagi tuh...hai anak dara cinonet nih!!!!


Kak Nam (Adeline) & Nana, 2 cousins..... enjoying the satay!!!

Aduhai!!! Bau satay semerbak sey... depa tengah dok bakar kat laman tuh!!!!... jadi.. sampai sinilah haku mengupdate yer... nak pi makan satay!!! karang tinggal lidi jer.... nganga haku!!! muahahahahahah....

Adeline & Nana.. x sabar tunggu satay siap.....


Satay yang siap dibakar...... yummy!! yummy!! yummy!!


Satay anyone?????....** pi bakar sendiri eh...x kuasa haku nak layan!!! **



Photobucket

No comments:

Post a Comment

 

Made by Lena