Friday, September 4, 2009

Adeline's 3rd Birthday

29th August ari tuh.. Adeline punya 3rd birthday.... since tahun nih birthday dia jatuh bulan puasa... so we all x buat any party for her..... but she still insisted that goodies bags for her friends.
Since 29th tuh ari Sabtu.. so adalah masa untuk aku pi cari toys dgn other goodies such as chocolates, sweets, jellies and etc.
Tahun nih... Adeline pilih Pooh the Bear utk goodies bags dia.. very colourful... warna kuning dgn gambar Pooh tgh tiup lilin birthday cake with friends... **lupa lak nak snap photo goodies bags tuh**
This year.. kengkawan Adeline dpt 2 toys in each goodies bags tuh... and lots of sweets... petang 29th tuh.. dlm kul 5.. Adeline turun from the apartment dgn pakai gown cantik with her Abang... utk distribute goodies bags tuh.... Aku siap pesan dgn Amirul... ckp kat depa.. tahun nih.. x der buat birthday party sbb bulan puasa... so cuma bagi itu lah....
Adeline happy sesangat....
Malam after berbuka.... around 8:30p.m.... aku, Joey & Amirul... we all nyanyikan birthday song utk Adeline yang dah excited sgt nak potong cake dia tuh....
Walaupun serba ringkas tahun nih... tapi cukup bermakna sebab Adeline dah cukup bijak untuk faham majlis hari jadi dia tuh....
Anyway... insyaallah.. panjang umur... for her 4th birthday... aku akan buat party untuk dia... kalau x kena bulan puasa lagi lah....

video


Photobucket

No comments:

Post a Comment

 

Made by Lena